Szolgáltatások

A horgászcentrum, ahol nem csak horgászni lehet, hanem egy olyan hely, ahol család vagy baráti kör is eltölthet akár egy hetet is pihenéssel!
A horgászat állami engedélyhez kötött!

Egy csodálatos horgászcentrum Budapesttől 40 km- re!

pexels-thirdman-5538276
A horgászat lehetőséget ad a természetben való pihenésre és relaxálásra.
Minőségi halállomány

Ponty, amur, kárász, keszeg, csuka, busa, afrikai harcsa (nyáron), ballin, süllő.

Tűzrakó és pihenő hely

Bográcsolás, grillezés, főzési lehetőségek.

Rendszeres telepítések

Folyamatos telepítést végeztünk 2007 óta.

Kapitális egyedek

A tóban sok 10-15 kg feletti egyedek is gyakran botvégre kerülnek.

Vadregényes környezetet

A természet szépsége megnyugtatja a város zajtól fáradt embereket.

Vízparti szállás

Apartmanok, faházak, sátorhely, lakókocsihely.

Lebonyolított rendezvény
Pozitív értékelés
Elégedett vendég
Eltöltött éjszaka

Vélemények rólunk!

Ne hagyd ki a kecskáscsárdai tó kínálta lehetőségeket. Itt megtalálhatod a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz szükséges feltételeket, legyen szó horgászatról, sétálásról vagy piknikezésről.

"Egy csodálatos hely, ahol pihenhetünk és horgászhatunk. A tógazdák nagyon barátságosak és segítőkészek. A tó gyönyörű környezetben fekszik, és tele van erős és egészséges halakkal."
Szabó Kisztián
2023.05.14.
"A horgászat nagyon sikeres volt, hiszen közel 30 halat sikerült kifognunk, köztük egy csodálatos, majdnem 10 kg-os nyurgát. A tó környezete is lenyűgöző volt, tele volt halakkal, amilyet még soha nem láttam. Nagyon örülök, hogy itt horgászhattam, és remélem, hogy még visszatérhetek ide!"
Bíró Gábor
2022.09.17.
"Egy élmény volt ezen a helyen pihenni. A víz kristálytiszta, halakból sem volt hiány. A tulajdonos nagyon barátságos és segítőkész, mindenben a rendelkezésünkre állt. Alig várom, hogy újra eljöjjek ide. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet." 🌟🌟🌟🌟🌟
Nagy Róbert
2023.07.21.
"Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a tóparton, kényelmes faházakban. A vezetőség nagyon figyelmes és segítőkész volt, a környék pedig tiszta és rendezett.Gyerekeink is rengeteg élménnyel gazdagodtak.. Sok szép halat sikerült kifognunk. Mindenkinek szívből ajánljuk ezt a helyet! 5 csillag" 🌟🌟🌟🌟🌟
Balogh Krisztina
2022.08.25.

Foglaljon online, vagy hívjon minket!

Felhívjuk minden vendégünk figyelmét, hogy a horgászat megkezdése előtt mindenkinek kötelező beszereznie a Magyarországra szóló Állami Horgászjegyet, mivel csak ennek ellenében állíthatunk ki napijegyet vendégeink részére!

Scroll to Top