Rólunk

A Kecskéscsárdi Lápi Póc Horgásztó egy horgászcentrum Cegléden. Ez a hely nem csak horgászatra alkalmas, hanem egy olyan hely, ahol a család vagy a baráti kör is eltölthet akár egy hetet is pihenéssel. A horgászat lehetőséget ad a természetben való pihenésre és relaxálásra.

Vadregényes környezetet

A nálunk eltöltött idő nyugalmat és békét nyújt, és lehetőséget ad, hogy élvezzük a természet szépségét.ez.

Vízparti szállás

Számos szálláslehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. Az apartmanok és faházak kényelmes és otthonos szállást kínálnak.

Minőségi halállomány

Ponty, amur, kárász, keszeg, csuka, busa, afrikai harcsa (nyáron), ballin, süllő. Folyamatos telepítések.

Kapitális egyedek

Kiváló horgászati lehetőségek állnak rendelkezésre ugyanis a tóban sok 10-15 kg feletti egyedek is gyakran botvégre kerülnek.

A Kecskéscsárdai Lápi Póc Kft.

A Kecskéscsárdai Lápi Póc Kft. 2007 Júliusában alakult egy családi vállalkozás keretében, egy elhanyagolt területen fekvő kiszáradt horgász tavat vettünk meg és egészen a mai napig próbáljuk úgy kialakítani, hogy minden horgász igényének megfeleljen. A fő profilunk a horgásztatás, de mellette haltermeléssel, haltenyésztéssel is foglalkozunk. A tavak területe összesen 5,8 ha, ebből most 3,8 ha horgászható. Folyamatos telepítést végeztünk, amit már a 2007- es évben elkezdtünk. Közel 40 mázsa hal került a tavakba. Telepített halaink: ponty, amur, kárász, keszeg, csuka, busa, afrikai harcsa (nyáron), ballin, süllő.
Célunk egy minden igényt kielégítő horgászcentrum kialakítása, ahol nem csak horgászni lehet, hanem egy olyan hely, ahol család vagy baráti kör is eltölthet akár egy hetet is pihenéssel! A horgászat állami engedélyhez kötött! 

 A Kecskéscsárdi Lápi Póc Horgásztóban számos szálláslehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára. Az apartmanok és faházak kényelmes és otthonos szállást kínálnak, míg a sátorhelyek és lakókocsihelyek lehetőséget biztosítanak a szabadban való éjszakázásra. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy több napot töltsenek el a horgásztónál, élvezve a természet szépségét és nyugalmát. 

Miért válasszon Minket..?

A horgásztó tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, ahol közösen élvezhetik a horgászat örömét. 

Apartmanok

Jelenleg 6 apartman lakásunk bérelhető!

Faházak

Jelenleg, 3 faházunk bérelhető. A faházak mind négyszemélyesek.

Lakókocsihely

5.000 Ft/lakókocsi/éj +500 Ft IFA éjszakánként, 18 éves kor felett

Sátorhely

1.500 Ft/fő/éj +500 Ft IFA éjszakánként

Baráti illetve céges horgászversenyek

Kiváló hely lehet akár csapatépítő program megrendezésére.

Bográcsolás, grillezés

Vendégeinknek több főzési, sütési lehetősget bizosítunk.

Halpucoló, Halmosó

A kifogott halakat akár a helyszínen is konyhakészre pucolhatod.

WC, Zuhanyzó ,Wi-fi

Kulturált illemhelyiség, mosdó, tisztálkodási lehetőségek.

Foglaljon online, vagy hívjon minket!

Felhívjuk minden vendégünk figyelmét, hogy a horgászat megkezdése előtt mindenkinek kötelező beszereznie a Magyarországra szóló Állami Horgászjegyet, mivel csak ennek ellenében állíthatunk ki napijegyet vendégeink részére!

Foglaljon online, vagy hívjon minket!

Felhívjuk minden vendégünk figyelmét, hogy a horgászat megkezdése előtt mindenkinek kötelező beszereznie a Magyarországra szóló Állami Horgászjegyet, mivel csak ennek ellenében állíthatunk ki napijegyet vendégeink részére!

Elérhetőségeink

Cím

2700 Cegléd Hartyáni dűlő 0892/7
GPS: 47.17869, 19.9159;

Tel.:

+36 70 977 3693

E.mail

info@lapipocto.hu

Vélemények rólunk!

Ne hagyd ki a kecskáscsárdai tó kínálta lehetőségeket. Itt megtalálhatod a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz szükséges feltételeket, legyen szó horgászatról, sétálásról vagy piknikezésről.

"Egy csodálatos hely, ahol pihenhetünk és horgászhatunk. A tógazdák nagyon barátságosak és segítőkészek. A tó gyönyörű környezetben fekszik, és tele van erős és egészséges halakkal."
Szabó Kisztián
2023.05.14.
"A horgászat nagyon sikeres volt, hiszen közel 30 halat sikerült kifognunk, köztük egy csodálatos, majdnem 10 kg-os nyurgát. A tó környezete is lenyűgöző volt, tele volt halakkal, amilyet még soha nem láttam. Nagyon örülök, hogy itt horgászhattam, és remélem, hogy még visszatérhetek ide!"
Bíró Gábor
2022.09.17.
"Egy élmény volt ezen a helyen pihenni. A víz kristálytiszta, halakból sem volt hiány. A tulajdonos nagyon barátságos és segítőkész, mindenben a rendelkezésünkre állt. Alig várom, hogy újra eljöjjek ide. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet." 🌟🌟🌟🌟🌟
Nagy Róbert
2023.07.21.
"Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a tóparton, kényelmes faházakban. A vezetőség nagyon figyelmes és segítőkész volt, a környék pedig tiszta és rendezett.Gyerekeink is rengeteg élménnyel gazdagodtak.. Sok szép halat sikerült kifognunk. Mindenkinek szívből ajánljuk ezt a helyet! 5 csillag" 🌟🌟🌟🌟🌟
Balogh Krisztina
2022.08.25.
Scroll to Top