• Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó

 • Kecskéscsárdai Lápi Póc Tó - Rendezvényház

 • Horgászat - Pihenés - Szórakozás

Rendezvényház

Engedje meg, hogy ezúton ajánljuk figyelmébe az Alföld közepén létrehozott 5.8 hektáron elterülő horgász komplexumot, amely Budapesttől mindössze 40 percre található. A tavak területe összesen 5,8 ha, ebből most 3,8 ha horgászható. Folyamatos telepítést végeztünk, amit már a 2007- es évben elkezdtünk. A megnyitás óta számos jelentős cég, sok ezer profi és amatőr horgász fordult meg nálunk. Különleges programokat kínálunk az érdeklődőknek az igazi versenykörülményeket teremtő horgászversenyeken át, a kiváló csapatépítő tréningekig .A Lápi Póc Tó mesébe illő környezetében egyéb programok is szervezhetők, például:, indoor, - outdoor csapatépítő játék, üzleti tréning, kalandtúra, meeting, családi napok... stb. Parkunkban elhelyezkedő, modern stílusban kialakított konferencia termünk méltán alkalmas üzleti tréningek, meetingek lebonyolítására messze a város zajától csendes, nyugodt környezetben. További információval állunk rendelkezésükre, örömünkre szolgálna, ha Önöket is vendégül láthatnánk.

Konferencia terem:

Konferencia termünk a mai kor követelményeinek megfelelően alakítottuk ki. A legkisebb megbeszéléstől kezdve nagyobb rendezvények, továbbképzések lebonyolításáig minden igénynek megfelel. A konferenciaterem természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált.
A terem berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki. Szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítséget nyújtanak a szervezéstől egészen a lebonyolításig az egyéni igényeknek, ötleteknek megfelelően a legmagasabb színvonalon.
A Lápi Póc konferenciaterme és nagy alapterületű terasza lehetővé teszik egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését is.
Az ehhez szükséges technikai háttér - a teljesség igénye nélkül:
Professzionális hangosítás, Mikrofon, Pulpitus, Kamera, Fax, Fénymásoló, Flipchart, Internet csatlakozás (WLAN rendszer), Írásvetítő, Lézerpálca, Projektor, Vetítővászon, Videólejátszó, Cd–lejátszó, DVD lejátszó, Televízió

A konferencia terem 130 fő befogadására alkalmas.


Vállaljuk:
Cégrendezvények, horgászversenyek, találkozók, évadzáró partik, családi napok, családi összejövetelek, leány - és legénybúcsúk, esküvők tervezését, megszervezését és teljes körű lebonyolítását.
Horgászverseny:
Ár: megegyezés szerint Ki tud egy óra alatt több halat vagy több kiló halat fogni? Minden horgásznak megvan a titkos csali és etetőanyag keveréke, most be lehet bizonyítani, hogy valóban ez a legjobb!

Kocsikázás vagy lovas szánkózás a birtok körüli erdei utakon: 2.000.- Ft+Áfa/fő /min. létszám: 8 fő/ Az érkező vendégeket frissensült pogácsával fogadjuk, valamint pálinkával és ásványvízzel kínáljuk. Ezután indul a lovas kocsi vagy lovas szán karaván. Útközben a kocsis pogácsával és borral kínálja az utasokat. A vállalkozó kedvű vendégek menet közben a gyeplőt is átvehetik...


Borkóstoló:

1.800.- Ft+Áfa/fő/min. létszám: 15 fő/

A Lápi Póc Tó által biztosított Sommelier bemutatja a borvidék egyik legpatinásabb pincéjében érlelődő 5 féle bort. A kínálat tükrözi a borkülönlegességek sokszínűségét, íz világának gazdagságát. A különböző ízű borokból a felszolgálók lopótökből kínálják a vendégeket. Az élmény fokozásához sajtfalatokat, almát, diót szervírozunk.

Lápi Póc olimpia:
1 és 50 fő között, 1.500 Ft+Áfa/ Fő
51 és 100 fő között 1.000 Ft+Áfa/Fő
100 fő fölött egyedi megállapodás szerint

Igazi próbatétel, hangulatos csapatjáték látványos ügyességi feladatokkal a falusi, - paraszti élet jellegzetes eszközeinek használatával.

Sorverseny:
Sorokban felállítjuk a csapatokat, füttyszóra egyszerre indul az első versenyző minden csapatból. A többiek addig hangosan biztatják a versenyzőket, akik szalmabálák között szlalomoznak, majd felveszik a karikás ostort és levernek egy fatuskóra állított borosüveget. Elszaladnak a patkódobáshoz, ahol egy vödörbe kell bedobni legalább egy patkót, mert csak akkor mehetnek tovább. Megkerülik az utolsó bálát és visszafutnak a sor elejére, ahol a társuk váltja Őket. A csapatokat az elért helyezésük sorrendjében pontozzuk.

További versenyszámok lehetnek: Hintóhúzó verseny, tutajépítés, rönkhajítás, kötélhúzó párbaj, talicskázás, tű a szénakazalban, lopózás, szögbeverés, karikadobás, mocsárjárás, kukoricamorzsolás… Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. A győztes csapat minden tagja viaszos pecséttel ellátott személyre szóló oklevelet kap ajándékba.

Lézerharc:
2 óra / fő 4.000 Ft+Áfa - 4 óra / fő 5.500 Ft+Áfa

A lézerharc csapatépítő programokon a siker mindig a fejekben dől el. A kor, nem, fizikai erőnlét nem számít. Ami számít: a csapat együttműködési készsége, a stratégiaalkotás/szereposztás menete, ideje, valamint annak megvalósítása. Itt minden játékosra szükség van, mindenkinek meg van a maga szerepe a csapaton belül (különböző fegyveresek, mesterlövészek, irányítók, stratégák, orvosok, védők, felderítők, stb..)

További ajánlataink rendezvényükre:

 • Solymászbemutató, Flórklór bemutató, Népi tánctanítással egybekötve, Terepmotorozás , Hőlégballonozás, Felfújható játékok, Légvár, Óriás csocsó, Eurobungy, vízi focipálya, Gyermekprogramok nagy választékban
  Bábelőadások, arcfestő, kézműves foglalkozások, családi játszópark, logikai játéksátor, bébi sátor, asztali csocsó, elektromos kisautó
 • Sportolási lehetőségek. Foci, asztalitenisz, tollaslabda, Lengőteke, úszómedence, röplabda, pin –pong stb…
 • Bűvész, tűzfújó, erőművész, jósnő.
 • Káprázatos tűzijáték. Igény szerint a cég logóját is megjelenítik.
 • Nagyobb létszámú rendezvények esetén igény szerint mentőszolgálatot, mentőorvost, illetve rohamkocsit biztosítunk.
 • Zenekarok, sztár előadók, Színpadépítés, hangosítás
 • Díszítés, dekoráció, menükártyák, meghívók. Léggömbök, selymek, virágkompozíciók, dísznövények, díszletelemek, jégszobor-varázs.
 • Igény szerint busztranszfert tudunk biztosítani.
 • Szállás biztosítása a birtokon lévő apartmanházakban, faházakban.

 

 

 

Elérhetőségeink